Димитър Бербатов е от онези известни личности, които не могат просто да бездействат. Футболистът сложи край на кариерата си, но в никакъв случай не е приключил с изненадите за феновете.

Димитър Бербатов издава автобиографията си "По моя начин"

Как да си вземем автограф от Димитър Бербатов

В книжарниците от 10 ноември

След като преди година издаде автобиографичната си книга "По моя начин", сега Бербо се захваща с ново интересно начинание. От профила му в Instagram разбираме, че пуска на пазара собствена марка рисувани дрехи.

"Много пъти сте ме питали: "Берба, може ли да ми дадеш тениската си?" И сега мога да ви отговоря: "Да, може!", казва футболистът във видеото. Пак от него научаваме, че това ще бъде негов собствен бранд дрехи в лимитирана серия.

Дрехите ще са налични само на сайта на Бербатов и ще бъдат пускани от време на време, както сам уточнява футболистът. Вероятно ще зависят и от вдъхновението на твореца.

Всички продукти с марката D9B ще бъдат рисувани от самия Бербатов, като към всеки артикул, който си поръчаме, получаваме и послание-изненада.

Димитър Бербатов, Хари Кейн, Джейми Варди и съветите на българина

Съветите на Димитър Бербатов за успех

Провалът не е опция

В момента в сайта на футболиста са налични няколко тениски, суетшърти, боксери, шапки и гумени гривни. Цените на продуктите са от 20 до 159 лв.