Диляна Попова е от звездите, които обичат при всяка удобна възможност да си открадват някое екзотично бягство на далечно място. Успя и този път, въпреки сложната ситуация по целия свят.

Диляна Попова, Коко Кръстев и новата предизвикателна черно-бяла снимка

Диляна Попова пак нагорещи страстите

Този път е само по мрежести чорапи и с барета

От няколко дни актрисата споделя снимки, без да уточнява конкретно къде се намира. Но ни загатна, че е на остров в Индийския океан и не е много трудно да предположим, че най-вероятно е там, където са и всички напоследък - на Занзибар.

Вместо обаче да си прави секси селфита на плажа или да снима коктейли в кокосов орех, Попова е отишла с важна мисия в африканската страна и побърза да сподели за нея на всичките си последователи.

На снимките и видеата в профила й я виждаме обградена от местни деца, които искрено се радват на вниманието й. Щастливи са й от подаръците, които получават - принадлежности за училище.

"Африканските деца са най-смирените и щастливи хора, които съм срещала", написа Попова и обясни, че не се приема като мисионерка заради това, което прави. "Просто исках да запознаем нашите деца с тях", пояснява тя. А на следващата снимка виждаме и как е прегърнала сина си Борил, който й прави компания на това пътуване.

След тези кадри не закъсняха сравненията между актрисата и нейната колежка Анджелина Джоли, която е отдадена на каузата да помага на деца в нужда. А Попова получи и предложения и тя, като холивудската звезда, да си осинови африканче.