Диляна Попова е една от най-секси и чувствените жени в България. И като модел, и като актриса, тя е неотразима. Това е и една от причините вниманието ни към нея да не стихва.

Диляна Попова, Pavell & Venci Venc, “Призрак” и участието на модела в клипа на песента

Диляна Попова - нежна, чувствена и секси като Муза

"Призрак" - любовната изповед на Pavell & Venci Venc

За никого не е тайна, че Диляна Попова обича морето, затова и се опитва винаги, когато има малко свободно време, да го прекара на някой плаж.

Тъй като в България все още е доста рано за морски забавления, актрисата очевидно се избрала някоя екзотична дестинация. Макар от качените снимки в профила ѝ в Instagram да не става ясно къде точно почива, по-важното е, че пак е по бански. И отново - съвсем очаквано, е супер секси.

Диляна Попова написа, че отдавна чака лятото да дойде. Да си признаем, ние също. За разлика от нас обаче, които си го чакаме търпеливо в България, моделът макар и не тук, често се радва на слънце, пясък и солена вода.

Последното ѝ морско бягство беше през април на една от любимите ѝ дестинации - Малдивите. През март пък стана ясно, че музикалните братя Pavell & Venci Venc са поканили Диляна Попова да участва във видеото към най-новата си песен "Призрак". Момчетата не скриха, че парчето е емоционално и е един вид любовна изповед. Личният им поетичен разговор е както с Музиката, така и с Музата.

Диляна Попова и секси екзотичната ѝ ваканция

Когато Диляна Попова е истинско морско изкушение

Нова доза чар и сексапил от родния модел

А коя е Музата едва ли бихме сбъркали - това е Диляна Попова, разбира се. Заедно с Pavell & Venci Venc тя е част от стилното видео, режисирано от Pavell. Момчетата признаха, че е нямало как да се случи, ако Диляна не се е била съгласила да участва.