Дейвид Бекъм е заслужил мястото си в сърцата на всички фенове на футбола и със сигурност е сред най-добрите футболисти, играли тази игра.

Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм знаят как да привличат внимание

Защо всички говорят за чорапите на Дейвид Бекъм

Футболистът успя да "открадне" звездния миг на съпругата си

Това обаче не означава, че всичко за англичанина е било цветя и рози. Напротив, именно футболът му е донесъл някои от най-тежките моменти и спомени, които би искал да забрави. 

В документалната поредица на Netflix - Beckham, футболистът разказва повече за един конкретен момент. Във втори епизод Дейвид Бекъм се връща към световното първенство по футбол през 1998 г.

Тогава той се подава на провокация от страна на Диего Симеоне и бива изгонен в мача на Англия срещу Аржентина. След това англичаните губят. Бекъм си спомня, че цялата нация тогава е била срещу него и го е мразела.

"Да вървиш по улицата и да виждаш как хората те гледат по определен начин, плюят те, обиждат те, идват пред лицето ти и казват някои от нещата, които са казали. Това е трудно", допълва още той, пише People.

Pain Hustlers и новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Очаква ни наистина интересен месец

В резултат на целия този тормоз Дейвид Бекъм си спомня, че не е можел да спи и да се храни. "Иска ми се да има хапче, което може да изтрие определени спомени", казва още Бекъм в документалната поредица за живота си.