Професионалната спортна кариера на Дейвид Бекъм може от години да е зад гърба му, но той има нюх за инвестиции и добре знае къде да вложи милионите, които е изкарал на терена. 

Дейвид Бекъм, новата яхта на футболиста и колко милиона ще плати за нея

Подаръкът за милиони, който Бекъм си направи за Коледа

Награда за добре свършената работа

Още през 2019 г. се заговори, че бившата звезда на "Манчестър Юнайтед" ще отвори хотел в Китай, вдъхновен от британския начин на живот. Градът, избран да бъде удостоен с тази чест, е Макао, който често наричат "Лас Вегас на Изтока". 

Е, първата фаза на откриването беше точно преди година, а сега разбираме, че приносът на Бекъм не се изразява само в инвестиции.

Той участва в дизайна на 14 апартамента, които ще могат да се резервират само срещу специална покана. За целта си партнира с британското интериорно студио David Collins Studio.

Всеки стая е в различен стил, но общото помежду им са портретите на Бекъм и съпругата му Виктория, както и инициалите му, които са бродирани на спалното бельо. Апартаментите "отразяват най-доброто от претенциозния стил и изтънченост на звездата и разполагат с удобствата, на които той се радва, когато пътува", казват от хотелската верига.

Снимка 560889

Източник: Facebook / Londoner Macao

Апартаментите носят името на Бекъм и се отличават с декор, вдъхновен от английския му произход - елегантни кадифени мебели, мраморна маса за хранене и различни акценти, като чадъри, които правят препратки към Острова.

Виктория Бекъм, ваканцията на семейството и колко добре изглежда съпругата на Дейвид Бекъм

Страхотното дупе на Виктория Бекъм

В топ форма

И всичко това е част от неговия "звезден начин на живот", до който лично избира кой да получи достъп.