Мъжете, които са готови да говорят открито за паденията си, се броят на пръсти. Дейв Батиста е сред тях и още преди време сподели за ролята, която е променила живота му. Но това не е всичко.

Дейв Батиста, "Пазителите на галактиката" и признанието му, че е бил разорен

Филмът, който спаси Дейв Батиста от мизерията

Кечистът сваля картите на масата

Наскоро звездата от "Пазителите на галактиката" призна, че е прахосал парите си, когато е станал известен.

"Не бях готов за това. Не знаех как да се справя. Така че направих всички банални грешки... Пропилях всичко, а можех да направя много добри неща. Можех да помогна на хората, можех да помогна на животните", признава още Дейв Батиста.

"Но честно казано, бях нещастен и просто се опитвах да си купя щастие", цитират актьора от FOX28.

И въпреки че 52-годишният актьор има милиони последователи в социалните мрежи, той продължава да мисли, че хората все още имат погрешно мнение за него. "Осъзнавам как изглеждам... все едно вчера съм излязъл от затвора", казва звездата от "Спектър" преди време пред Men's Health UK.

Дейв Батиста, "Спектър" и защо актьорът мисли, че снимките на филма са били кошмар

Защо Дейв Батиста мисли, че снимките на "Спектър" са били кошмар

Когато графикът е претъпкан

И Дейв Битиста е готов да отдели време, вероятно чрез социалните медии, за да покаже, че не е такъв, какъвто изглежда. Това е една от причините да не изтрие профила си в Twitter.

Другото, заради което продължава да е активен там, е "лошата политическа среда". Целта му е да се противопостави на всички расисти и фанатици, които разделят страната му.