Шокът от тази раздяла все още не е отминал. За много хора е изумително как Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес - двойка, която сме виждали щастлива десетки пъти по светски събития, реши да се раздели след 27 години брак.

Хю Джакман и Дебора-Лий след новината за развода - как ще разделят огромното си богатство двамата актьори

Как Хю Джакман и съпругата му Дебора ще разделят огромното си богатство

Говорим за 290 милиона долара

Какви точно са причините за решението на 54-годишния актьор и 67-годишната продуцентка едва ли ще разберем. Двамата заявиха, че се разделят "приятелски" и че най-важно остават децата им - 23-годишният Оскар и 18-годишната Ейва.

Ето че на Дебора-Лий обаче й се наложи да коментира пред медиите раздялата. Това стана, след като австралийските радиоводещи Кайл Сандиландс и Джаки Хендерсън по погрешка набраха номера й, докато са в ефир.

Снимка 634011

Източник: GettyImages

"Наистина те набрахме без да искаме. Не е нещо нагласено. И няма да питаме нищо. Обичаме те и се надяваме, че си добре", казват двамата, когато Фърнес вдига телефона. "Благодаря ви. Наистина го оценявам", отговаря тя.

Снимка 490652

Източник: GettyImages

Сандиландс все пак казва, че е прекалено рано да очакват коментар от нея, но все пак се надява тя да ги потърси, когато е готова да говори, пишат Hello. На това Дебора Лий-Фърнес отговаря отново с "Благодаря". Явно тепърва ще научим повече за това как се развива нейният, както и животът на Хю Джакман след раздялата.

анкета

Коя звездна раздяла от последните месеци ви изненада най-много?

Виж резултати

Бритни Спиърс и Сам Асгари 0.9%

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер 7.7%

Софи Търнър и Джо Джонас 10.0%

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес 36.0%

Антон Хекимян и bTV 45.4%