Познаваме Даяна Ханджиева от ролите ѝ в сериалите "Скъпи наследници" и "Братя". В последно време обаче актрисата бе оставила работата си на по-заден план, за да се подготви за една нова и много отговорна роля. Не става дума обаче за нещо, свързано с киното или телевизията, а за една голяма и щастлива промяна в личния ѝ живот. И тя е вече факт.

"Фермата" 6, Даяна Ханджиева и коя е актрисата, която ще участва в предаването

Актрисата, която ще търси себе си във "Фермата"

Как е готова да се предизвика

Вчера, навръх 6 декември, Даяна Ханджиева е станала майка за първи път. Това разбираме от Instagram профила ѝ, в който е качила пост с поредица от снимки с бебето си.

От описанието става ясно, че първородното дете на актрисата е момче. То обаче няма да празнува имен ден на Никулден, когато е родено, тъй като Даяна му е избрала името Антони. Бебето е родено в рождения месец на баща си и освен това споделя обща рождена дата с майка си.

"След едно раждане, започнало като по филмите с: "Изтекоха ми водите, бързо към болницата!" и завършило с проплакването на едно малко чудо, мога вече гордо да се нарека Мама Дая", пише актрисата към поста си.

В него тя не пропуска да изкаже благодарностите си към екипа от лекари "за грижите, отношението и професионализма", както и към половинката си, баскетболистът Кристиян Ставрев, който е бил плътно до нея през цялото време.

"Вече сме родители, представяш ли си?", пише развълнувано Даяна Ханджиева.

Даяна Ханджиева, “Скъпи наследници” и най-ценните уроци от преживяването й в Уганда

Къде намери щастие Даяна Ханджиева

Актрисата помага на деца в Уганда

Пожелаваме на младото семейство здраве и леко родителство, изпълнено с много щастливи и безгрижни моменти.