Още преди две години актрисата от немски произход, бивша балерина и модел Даян Крюгер показа завидно тяло, и то малко след раждането на детето си. Не знаем дали настоящата й топ форма се дължи на екшъна The 355, в който последно се снима, но малко жени могат да се похвалят с мускули като нейните. И мъже, всъщност.

Пенелопе Крус, Джесика Частейн, Даян Крюгер, Фан Бинбин и първи трейлър на трилъра The 355

Пет жени, от които зависи съдбата на света

Екшън по женски

Тези дни звездата от "Гадни копилета" показа плосък корем и перфектно изваяни ръце в Instagram, добавяйки хаштага "Никога повече не мога да говоря за протеинов прах".

Както и предполагахме, оказва се, че 44-годишната Даян полага сериозни грижи, за да изглежда по този начин. Ето и какво точно прави.

Упражненията

Пред Coveteur тя разказва как е започнала да ходи на фитнес. Понеже е бивша балерина, до 18-годишна въобще не й се е налагало да влиза в зала. Не е имала и време за такъв тип упражнения, защото е пътувала много.

Всичко се променя, след като приема роля, заради която трябва първо да напълнее, а после и да сваля килограми.

"Предполагам, че идва от балета, имам нещо много състезателно в себе си и наистина се влюбих и го обичам (фитнеса)."

Сега тя тренира на уреди четири или пет пъти в седмицата, освен това ходи и на пилатес.

Храната

"Вярвам, че мога да ям всичко, което обичам, но умерено, и го правя", казва Даян Крюгер пред Coveteur. Опитва се да се храни и предимно с био продукти, но без да "полудява" по темата. Позволява си и сладкиши, и мазна китайска храна - но от време на време.

И дава пример за едно свое дневно меню: "Поширани яйца с авокадо върху многозърнест хляб за закуска, някакво ястие със сьомга за обяд, следобед - ядки, а за вечеря пилешко или телешко месо със зеленчуци и чаша червено вино."

Сънят

Постига най-доброто, когато спи достатъчно. За целта й трябват девет часа, иначе не се чувства отпочинала. Държи много и на времето, което отделя само за себе си, за да прави нещата, които обича и не са свързани с работа.

Колко често да ходим на масаж

Колко често да ходим на масаж

Видове масаж и за какво помагат

Още грижи за себе си

Крюгер е върл почитател на тайландските масажи, защото я зареждат с енергия. Обича да си отделя и по един цял ден само за себе си. Тогава се опитва да бездейства и да е сама, най-много да си направи маникюр или да гледа някой филм.