Вече от няколко месеца Даниел Петканов е свободен мъж, след като с Александра Богданска решиха да сложат край на брака и съвместното си съжителство.

Даниел Петканов, краят на 90-дневното му предизвикателство и трансформацията на тялото му

Как тялото на Даниел Петканов се промени за 90 дни

Усилията и постоянството се отплащат

Не знаем как тази раздяла се отразява на двамата, но пък ясно си личи, че физическата форма на Петканов не страда, а дори напротив - подобрява се. От един от последните му постове в Instagram разбираме и малко повече подробности.

Освен снимката, която показва, че е в страхотна форма, става ясно, че Даниел Петканов има сутришна рутина, която следва. Изпива половин литър филтрирана вода на гладно. Все така на гладно прави и кардио, което продължава около 20 минути.

Следва студен душ, който трае около три минути, и чак тогава закуска. Тя се състои от три бъркани яйца, половин авокадо, чери домати, две препечени филии черен хляб и една лъжица зехтин. Къде на шега, къде не, Петканов споделя, че всичко върви добре, но не качва килограми, въпреки че иска.

Александра Богданска и секси снимките ѝ от Турция и Гърция

Александра Богданска и секси почивките ѝ

Банските са задължителни

Пише, че в момента тежи 86 килограма, а желаното му тегло е цели 102 килограма. Закуската предизвика спорове в коментарите, защото повечето последователи на Даниел Петканов смятат, че със само три яйца на закуска много трудно ще покачи теглото си до желаното.