Само след няколко месеца по кината ще се завърти "Смъртта може да почака", който ще се окаже и последният филм на Даниел Крейг като Джеймс Бонд.

Били Айлиш, "Смъртта може да почака", Кари Фукунага и заглавната песен към филма за Джеймс Бонд

Ето на кого е песента към новия Джеймс Бонд

Голямо постижение за 18-годишната изпълнителка

Ще бъде интересно да разберем по какъв начин актьорът ще приключи участието си във франчайза, но дотогава има още доста време. В интервю самият той каза, че снимките на "Смъртта може да почака" са изпитали волята му.

В средата на миналата година по време снимките на една от локациите - Ямайка, Даниел Крейг счупи крака си. Сега разбираме, че инцидентът се е случил по време на бойна сцена с Дейв Батиста и е пострадал левият глезен на актьора. Колкото и неприятно да е едно подобно преживяване, само месец по-късно той довърши снимките.

Даниел Крейг и Рейчъл Вайс

Източник: GettyImages

Даниел Крейг и Рейчъл Вайс

В интервюто Крейг казва, че тогава се е запитал дали е във физическата форма да се справи, но в крайна сметка е успял. Все пак изтъква, че телефонният разговор със съпругата му Рейчъл Вайс, в който ѝ е съобщил за травмата си, не е бил никак приятен.

"Смъртта може да почака", Даниел Крейг, Рами Малек и първи трейлър на филма за Джеймс Бонд

Джеймс Бонд отново в действие

Първи трейлър на "Смъртта може да почака"

Актьорът не пояснява как точно тя е реагирала на новината, но му вярваме, че не е било приятно да ѝ съобщи, че си е счупил крака по време на работа.