Много хора си мислят, че всичко в живота на актьорите е песен - защото са известни и печелят много повече от един средностатистически човек.

Хали Бери, Роналд Юджийн Грифин и кой се опита да превземе дома ѝ

Кой се опита да превземе дома на Хали Бери

Нови битови проблеми за актрисата

Личният им живот обаче доста страда от славата, защото трябва да внимават кога, къде и с кого се появяват. Да не говорим, че много от "феновете" им искат да живеят с тях. Мхм, при това буквално, тук и сега.

Поредният такъв случай е с Чанинг Тейтъм. Актьорът е извадил ограничителна заповед срещу жена, чието име не се споменава. Причината е, че през месец юни тя е нахлула в дома му в Лос Анджелис, докато Тейтъм го е нямало.

Снимка 348823

Източник: GettyImages

Жената дори е живяла в дома му цели 10 дни, преди да бъде намерена от човек от екипа на актьора, който веднага е повикал полиция. Пред властите жената е твърдяла, че самият Чанинг Тейтъм я е поканил да остане в дома му.

Джеси Джей, Чанинг Тейтъм и какво напрежение е имало в началото на връзката им

Защо е имало напрежение между Джеси Джей и Чанинг Тейтъм

Началото на всяка връзка е трудно

Според The Blast, Тейтъм не познава жената, но преди известно време тя отново се е опитала да нахлуе в дома му, за да установи контакт с него.

Джена Дюън, Jenna Dewan x Danskin и новата секси линия дрехи на актрисата

Колко секси е Джена Дюън

Новата ѝ колаборация с Danskin ни дава отговор

Ето защо актьорът е прибегнал до изваждане на ограничителна заповед срещу нея. Според сайта, заповедта забранява на провинилата се да доближава както Тейтъм, така и неговата бивша съпруга Джена Дюън и дъщеря им Евърли.