Бруклин Бекъм планира да създаде голямо потомство. След като най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм се ожени по-рано тази година, той призна, че няма търпение да създаде семейство. Защото винаги е искал да бъде млад баща и се надява да отгледа много деца, заявява звездата от кулинарното шоу Cooking With Brooklyn.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц, Vogue Великобритания и подробностите от сватбата на младото семейство

Всичко, което не знаехме за сватбата на Бруклин Бекъм

Плюс много невиждами до момента кадри

"Винаги съм искал да бъда млад татко и бих искал скоро да имам семейство", казва той пред Entertainment Tonight.

И не просто това. Бруклин дори е готов да има 10 деца със съпругата си Никола Пелц. Той и 27-годишната актриса сключиха брак през април тази година, след като две години са заедно. 

Въпреки това Бекъм не бърза да направи голямата крачка. "Готов съм да имам деца, но винаги казвам на жена си "когато пожелаеш", обяснява той пред Variety, като допълва, че не смята да стават родители през следващата година.

От своя страна Пелц споделя, че когато стане майка, вярва, че първото им дете ще бъде момче.

Освен за плановете за семейния си живот Бруклин разказа и за целите си в кариерата. След като окончателно се отказа от фотографията, той е решен да се съсредоточи върху любовта си към готвенето. Най-големият син на Дейвид Бекъм се надява да отвори собствен ресторант в Лос Анджелис и дори да пусне на пазара собствена серия съдове за готвене.

Бруклин Бекъм, Дейвид Бекъм и подробности около решението му да се откаже от футбола

Кога Бруклин Бекъм се е отказал от футбола

Ето и защо

"Бих искал да имам собствени сосове, ножове, тенджери и тигани. Искам да имам много телевизионни предавания и се надявам един ден да отворя кръчма в Ел Ей, защото Лос Анджелис има нужда от кръчма", категорично заявява той, припомня ЕТ.