Животът на Бруклин Бекъм и Никола Пелц изглежда като истинска любовна приказка. Но още преди официално да са разменили обетите си, на двамата им се наложи да бъдат заедно не само в радост, а и в тъга.

Бруклин Бекъм, готварските му умения и пестото, с което успя да ядоса мнозина

Кого ядоса Бруклин Бекъм

И рецептата, която му навлече куп врагове

Синът на Дейвид Бекъм сподели в профила си в Instagram няколко снимки, от които разбираме, че с годеницата му са си казали трудно "сбогом" с домашния си любимец - кучето Франки.

"Франки беше най-силното и най-милото куче, което някога съм виждал. Той беше толкова нежен и за мен беше чест да бъда негов татко. Липсваш ми толкова много, момчето ми. Обичам те", написа Бруклин под снимките, на които са той, Никола и Франки.

Пелц също публикува в профила си няколко снимки с любимото си куче, придружени със своеобразното й сбогуване с него. 

"Сърцето ми е разбито. Моят ангел Франки отиде в Рая и не мога да възприема това, че повече няма да мога да целувам муцуната му... Той имаше толкова чиста енергия и бе пълен с щастие", написа Никола и благодари на домашния си любимец за цялата любов, с която я е дарил.

Очевидно загубата и за двамата е голяма, но животът и след нея трябва някак да продължи. И най-важното е, че имат подкрепата един на друг, която ще им помогне да се справят с болката.