Все по-често чуваме да се казва, че 50 е новото 30. И все пак, според нас става въпрос по-скоро за изключения при някои дами - каквото и да си говорим, много трудно е 50-годишна жена да изглежда по-добре от 30-годишно момиче.

Брук Шийлдс и емоционалното й видео, в което отново изпраща дъщеря си в колеж

Тежката раздяла на Брук Шийлдс

“Най-ужасното нещо, което съм преживявала в живота си”

Колкото и усилия да полагаме за тялото се, както и добре да се грижим за него обаче, годинките си казват своето. А малките признаци, че остаряваме, с всеки изминал ден стават все по-забележими.

Ако обаче спазваме определен хранителен режим и спортуваме редовно, можем и да изглеждаме наистина забележително, а с фигурата си да караме много млади момичета да ни завиждат.

Типичен пример за добре поддържана жена на 50+ години е Брук Шийлдс. Актрисата навърши 57 години на 31 май, но за годините си изглежда наистина ослепително. И за да не звучат думите ни някак хвърчащо, прилагаме и малко "доказателства" под формата на видео. 

Брук Шийлдс разкри една от своите тайни за това как се поддържа във форма. И тя е ледена вана. В нейния случай леден басейн. Актрисата сподели клип, на който я виждаме по бански да се потопява в малък басейн. И съдейки по изражението на лицето ѝ, е пълен с много студена вода. 

Никол Шерцингер, ледена вана и как се поддържа във форма певицата

Когато Никол Шерцингер се потопи в ледена вана

Още един чудесен начин да се поддържаме във форма

"Както повелява традицията на Деня на благодарността", пише Брук Шийлдс под клипа. А приносът на ледените вани е неоспорим, както скоро доказа и Никол Шерцингер. Също като Брук Шийлдс, и Никол се грижи да има здрав дух в здраво тяло и поддържа здравето си по този начин.