В последните години името на Бритни Спиърс свързвахме най-вече с борбата ѝ да се отърве от попечителството на баща си, понякога с провокативните ѝ видеа в Instagram, но почти никога с ролята ѝ на майка.

Бритни Спиърс, Instagram и защо изтри акаунта си два дни след годежа

Мистериозното изчезване на Бритни Спиърс от Instagram

Точно два дни след обявяването на годежа ѝ

Факт е, че и тя не е от жените, които споделят снимки на децата си със своите последователи.

Сега когато делото за попечителството е на финала и Бритни е на крачка от пълната си свобода, научихме, че тя се е сгодила и даже по този повод - за да се наслади на случващото ѝ се, изчезна от Instagram. С един от първите си постове след завръщането си в социалната мрежа обаче, звездата ни напомни именно за ролята си на майка.

"Няма нищо по-силно от любовта между майка и син", написа поп иконата и надълго и нашироко разказа за ролята си на майка на тийнейджъри. Шон Престън е вече на 16, а Джейдън Джеймс - на 15. И двете момчета са от бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн.

От публикацията разбираме, че рождените дни на момчетата са били миналата седмица, а Бритни Спиърс си е дала сметка колко са пораснали и колко самостоятелни и независими са вече те.

Трудно ѝ е да осъзнае факта, че те всеки ден се пременят и постепенно се превръщат в млади мъже. "Те излязоха да се забавляват миналата седмица и аз плаках два дни - бебетата ми в костюми!!! Това е лудост", пише Бритни.

Спиърс завърши поста си, като подробно описва желанието на синовете си да стоят далеч от светлините на прожекторите.

Бритни Спиърс, Сам Асгари и новината за годежа им

Бритни най-сетне го направи

Това чакаха всички

"Има много неща, които не мога да споделя с всички вас, защото децата ми не искат, но ще ви кажа, че и двамата са изключително талантливи и съм благословена, че имам тези двама мъже в живота си ", завършва тя.