От мига, в който официално се избави от попечителството на своя баща, Бритни Спиърс не спира да се отдава на всичко онова, което ѝ е било забранено през последните години.

Бритни Спиърс, Елтън Джон, “Hold Me Closer”, Billboard и песента, която влезе в Топ 10

Бритни Спиърс и Елтън Джон - отново на върха

“Hold Me Closer” ли е следващият хит номер едно

В момента неин основен приоритет са развлеченията, с които се опитва да навакса пропуснатите преживявания. В това число попадат екзотични ваканции и, разбира се, доза голота. Явно Бритни Спиърс ще го прави отново и отново, и отново. И просто няма да спре с провокациите, които за момента се ограничават в Instagram.

Така сред последните ѝ постове там са няколко снимки в цял ръст, на които е съвсем гола, прикрила интимните си части с емотикон на сърце, а гърдите си - с ръце.

Певицата позира пред фотографския обектив, намиращ се по всяка вероятност в ръцете на съпруга ѝ Сам Асгари. Въпреки хората, които се виждат в далечината на пясъка зад нея, тя е чисто гола, само с червена плетена шапка с широка периферия на глава.

Както отбелязват обаче много от последователите ѝ, снимките са достойни не толкова за платформата на Instagram, където всъщност ги публикува, колкото за тази на OnlyFans.

"Бритни, винаги съм ти бил фен. Но не знам какво за бога става с теб? Имаш криза на средната възраст ли?", пише в коментар един от феновете ѝ. 

Бритни Спиърс, Джейдън Джеймс, Шон Престън и как певицата се извини на децата си

Бритни Спиърс се извини на синовете си

Джейдън и Шон празнуват рожден ден днес

Всъщност, голите публикации на известните изобщо не са ново явление. Но и сега, както и всеки друг път, все повече на повърхността излиза въпросът за връзката на тази притеснителна тенденция с психичното здраве и популярността.