Бритни Спиърс продължава да качва в Instagram предимно клипове, в които танцува. Ако трябва да сме честни, движенията й, общо взето, са едни и същи и нищо особено. Но поне едно е сигурно - определено изглежда щастлива, въпреки драмата, която наскоро преживя покрай документалния филм за нея.

Бритни Спиърс, Framing Britney Spears и как реагира певицата на документалиня филм

Хареса ли филма за себе си Бритни Спиърс

Вълнение, сълзи и... танци

Сред последните й публикации една се откроява. Тя включва видео, в което изпълнителката на хита "Stronger" отговаря на три въпроса, които й задават последователите й в Instagram.

Единият от тях е свързан с танците й, които обикновено са придружени със сериозни завъртяания. Питат я дали не й се завива свят, а Бритни отговоря: "Да, много се замайвам. Но аз съм танцьор, стига да имам фокусна точка за главата си, докато се обръщам... в крайна сметка не е толкова лошо", казва тя.

Другият въпрос към Бритни е "Добре ли си?". Тя потвърждава, че е "изключително щастлива" и споделя, че има "прекрасен дом" и "красиви деца". Певицата е майка на двама сина - Джейдън (на 14 години) и Шон (на 15), от бившия й съпруг Кевин Федърлайн, напомнят от ЕТ.

Между всичките й постове преди време се появи е един със снимка на червен ретро хладилник. И третият въпрос е свързан именно с него, защото коментарът към снимката му е просто думата "Червено" в компанията на символи от типа на устни и ягода в същия цвят.

Макар и със закъснение, тя обяснява защо го е публикувала. "Честно казано, просто си помислих, че е готин. Помислих си, че е откритие, беше червен и страхотен.", уточнява Бритни Спиърс.