Не се и съмняваме, че животът на Бритни Спиърс не е от най-леките. Смятаме за жестоко и налудничаво решение и факта, че на 39 години не може да разполага с елементарни човешки права, както и с парите си както намери за добре. Някои от действията й обаче успяват да ни изненадат.

През уикенда певицата публикува две снимки в профила си в Instagram, на които позира само по къси дънкови панталони. Докато в първия пост е прикрила гърдите си с ръце, вторият е доста по-разкриващ.

Според правилата на социалната мрежа в снимките, качени там, не може да се виждат зърна, така че Бритни ги е прикрила с ефект (снимката беше махната впоследствие). Феновете й обаче са щастливи от кадрите побързаха да намерят скрито послание в тях.

Според едни Бритни иска да покаже, че се чувства свободна въпреки попечителството на баща си Джейми Спиърс. Сред подкрепилите я в тази насока са Парис Хилтън, Донатела Версаче и Вера Уонг, които харесаха снимките.

Бритни Спиърс, Джейми Спиърс, делото за премахване на попечителство и малката победа на поп звездата

Първата малка победа на Бритни Спиърс

И как я отпразнува звездата

Други обаче побързаха да я разкритикуват. "Чудя се как биха се почувствали синовете й", пише в един от коментарите. Друг обаче предполага, че това са лични снимки и някой е хакнал профила й.