Ясно е, че за да изиграеш супергерой, трябва да си наистина добре подготвен. Бри Ларсън го показа в "Капитан Марвел" (2019 г.), а за втория филм май ще качи летвата още по-високо.

Бри Ларсън, каналът ѝ в YouTube и оставянето му на заден план

Какво оставя на заден план Бри Ларсън

Понякога трябва да се работи

Още след успеха на първия филм се заговори за продължение, но доста по-късно то беше официално потвърдено. Снимките на втория филм обаче вече текат, а от профила на актрисата в Instagram разбираме, че доста се е поизпотила, за да влезе в супергеройска форма.

Заедно с треньора си Джейсън Уолш Ларсън тренира доста усърдно, като публикува и фрагменти от тренировките си. Изглежда доста трудно, но пък иначе нямаше как да прави планк с тежест върху гърба си.

И всичките тези усилия водят до невероятна физическа форма и изкарването на плочки, разбира се. Очакваме с нетърпение да видим филма и ни е интересно дали там ще бъде загатнато колко се е трудила Бри Ларсън.

Да стопиш лагерите на една звезда. Или как го правят в Холивуд

Да стопиш лагерите на една звезда. Или как го правят в Холивуд

За да изглеждаш като супергерои, се изискват много труд

Но пък отново от снимките ѝ в Instagram виждаме, че тренировките и хранителния режим не изключват сладолед. Е, едва ли всеки ден и по много, но все пак човек трябва и да се глези.