48-годишният Брадли Купър сервира горещи сандвичи по време на смяната си в камиона за храна Cheesesteaks на Danny & Coop на 6 декември. Докато звездата приготвяше ястия в Ню Йорк, той беше посетен от бившата си приятелка - 37-годишната Ирина Шейк и настоящата си предполагаема половинка - 28-годишната Джиджи Хадид.

Ирина Шейк и запознанството на Джиджи Хадид и Брадли Купър

Ирина Шейк ли сватоса Брадли Купър и Джиджи Хадид

Няма случайни неща

Брадли Купър си партнира с Дани ди Джампиетро, собственик на пицария Angelo's Pizzeria в Южна Филаделфия, за да донесе известните пържоли със сирене в Голямата ябълка.

Разбира се, отбиването на Ирина при Брадли беше по семеен повод. Моделът всъщност доведе дъщеря си Леа (6 г.), която има от Брадли, за да се насладят на сандвич, направен от татко ѝ. По време на обедната почивка моделът изглеждаше шик, но небрежна в черно палто Nike, черен панталон и подходящи черни ботуши.

Освен Ирина обаче, Джиджи Хадид също се отби, за да подкрепи своя приятел по време на първата му смяна в камиона за храна. Докато грабваше пържола със сирене, 28-годишният модел беше облечена в дънково яке и черни панталони. Русата красавица допълва визията си с черна шапка на New York Yankees, слънчеви очила и бели маратонки. Джиджи беше заснета да отхапва голяма хапка от сандвича си. Тя и Ирина обаче не бяха снимани заедно.

Официалният акаунт на Angelo"s Pizzeria в Instagram сподели видеоклип на Брадли, който приготвя пържолите със сирене в камиона същия ден. "Елате и си вземете пържола със сирене", казва холивудският актьор, а видеото придоби широка популярност.

Много от феновете на Брадли Купър се впуснаха в коментарите, за да реагират на случващото се, като някои изказаха съжаление, че не са в Ню Йорк, за да се възползват от пържола, лично приготвена от прочута холивудска знаменитост. 

Джиджи Хадид и Брадли Купър - колко сериозна е връзката им само месец по-късно

Джиджи Хадид и Брадли Купър - опасно близки

Колко сериозна е връзката им

Освен последната поява на Джиджи Хадид при Брадли Купър, двамата породиха съмнения за любовна история помежду им от няколко месеца, след като бяха забелязани заедно на няколко срещи, включително на пиесата на Бродуей "Дани и дълбокото синьо море". Преди Джиджи, Брадли имаше връзка с Ирина от 2015 г. до раздялата им през 2019 г.