След изключителния успех на "Формата на водата" от 2017 г., който му донесе Оскар за най-добър режисьор и най-добър филм, Гилермо Дел Торо се завърна с нов още по-интригуващ филм.

Nightmare Alley, Брадли Купър, Кейт Бланшет, първи кадри и първи тийзър на новия филм на Бенисио дел Торо

Кейт Бланшет и Брадли Купър като измамници

Какво да очакваме от Nightmare Alley

Nightmare Alley e базиран на едноименния роман от 1946 г. на Уилям Грешам. В него виждаме мошеника Стентън Карлайл (Брадли Купър), който се замесва с психиатърката Лили Ритър (Кейт Бланшет) - манипулативна и опасна, колкото и той самият.

Определено един много интересен филм, зад снимките на който стоят още по-интересни истории.

Брадли Купър гостува в подкаста The Business на радио NPR, където разказва някои подробности за филма. Той споделя, че заснемането на голите сцени във филма, било много "тежко" за него. Причината е, че му се наложило да лежи в продължение на шест часа гол във вана.

"Още си спомням деня на снимките и май няма да го забравя скоро. Как да не си спомням, когато шест часа бях гол пред целия екип. Да не споменаваме, че това беше първият работен ден на актрисата Тони Колет. Тя беше доста притеснена. Беше доста тегаво, наистина", обяснява Купър.

Актьорът казва, че се е съгласил да направи сцената и не го е поставил под въпрос, "защото в това няма нищо безпричинно. Беше за историята, която разказвахме."

Възхвалявайки Дел Торо и изискванията на Nightmare Alley по отношение на сценария, Брадли Купър добавя: "Тъй като съдържанието на филма, е това, което изследвахме, за да го направим по истински начин, то изискваше да бъдем голи емоционално и душевно."

Ирина Шейк, Брадли Купър и появата на модела на премиерата на филма Nightmare Alley

Как Ирина Шейк подкрепи Брадли Купър

Звездна поява на червения килим

Той обаче не крие, че е бил много нервен при заснемането на сцената, за която му е трябвало да се съблече, тъй като никога досега не му се било налагало да застава пред камерата чисто гол.