Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли върви към своя логичен край. Няма как да не изникне и въпросът как двамата ще продължат живота си. Засега не са намерили нови половинки и предпочитат да бъдат необвързани.

А някои се надяват, че Пит ще намери не нова любима, а ще преоткрие старата си - Дженифър Анистън. В случая говорим за Джордж Клуни, но сме сигурни, че има още много, които искат да видят Брад и Джен отново заедно.

Клуни обаче се е заел сериозно с тази задача. Той е дългогодишен приятел с бившите съпрузи и много иска да ги види отново заедно, 14 години след развода им. Според него, единственият начин Пит да бъде пак щастлив, е да бъде отново с Анистън.

Снимка 412841

Източник: GettyImages

А за целта е трябвало първо да ги събере на едно място. И това място е Рим, където Джордж Клуни е организирал таен уикенд със съпругата си, Брад и Джен, пише Metro.

Сватовникът е уредил всичко, за да запази конфиденциалността на своите близки и звездни гости. Как точно е протекъл италианският уикенд обаче, можем само да предполагаме.

Брад Пит, Анджелина Джоли и защо актрисата няма друг мъж след развода

Защо Анджелина няма друг мъж след Брад Пит

Въпрос на приоритети

Не е тайна, че Брад и Джен съумяха да запазят приятелски отношения, а сега, когато и двамата са необвързани, могат да ги демонстрират свободно. Дали обаче комуникацията помежду им ще успее да възроди любовта, само времето ще покаже.