За последно Бионсе изнесе пълен концерт през 2018 г. Тогава тя и съпругът ѝ Джей Зи се появиха на събитието Global Citizen Festival: Mandela 100.

Елизабет Втора, Бионсе - знаменитостите и роднинските връзки помежду им, за които не подозираме

Роднинската връзка на Бионсе с Елизабет Втора

Знаменитостите, за които не подозирахме, че имат роднинска връзка

Оттогава обаче изминаха цели четири години и просто беше крайно време да видим певицата отново във вихъра ѝ. И ето че търпеливостта ни е възнаградена. С едночасов сет в новия Atlantis The Royal Resort в Дубай Бионсе направи грандиозното си завръщане на сцената.

Пред феновете си тя изпълни както емблематични хитове, така и по-нови песни, сред които "Crazy in Love", "Beautiful Liar", "Naughty Girl", "Freedom", "Spirit" и "Be Alive".

Изненада по време на специалното събитие на Бионсе бе присъединяването на дъщеря ѝ Блу Айви Картър (11 г.), с която заедно изпяха дуета "Brown Skin Girl".

И ако този дует беше абсолютно неочакван, то не можем да кажем същото за присъстващите на концерта. Естествено че сред тях бяха и много знаменитости - Кендъл Дженър, Ниа Лонг, Ребел Уилсън, както и Клои Бейли и Холи Бейли от дуото Chloe x Halle са сред имената, за които се знае засега.

Както бихме и предположили, Бионсе бе ослепителна на сцената. Тя откри концерта, облечена в жълта рокля с корсет и пола с пера, изработена по поръчка от Atelier Zuhra. След това тя се преоблече в друга рокля, отново по поръчка - червено великолепие на Nicolas Jebran, съставено от прилепнало боди, украсено със златни бижута по торса и гърдите. Основната част бе допълнена от обемна пола, а избраният аксесоар бе също толкова впечатляващ, колкото и тоалета.

Бионсе, Tiffany & Co, "Summer Renaissance" и новата кампания Lose Yourself in Love на бижутерската къща

Бионсе - с две новини накуп

Изпълнителката направи най-бляскавия си ренесанс

За закриването на концерта си Бионсе се появи в прилепнала по тялото ѝ розова мини рокля с доста забележим сребрист акцент на гърдите. Визията ѝ бе завършена с розови ръкавици, украсени със скъпоценни камъни, пише People.