Бионсе е пример за подражание на много жени. Всички те виждат в нея и силата, и борбеността, които искат да притежават. Но и тя, както всички нас, има своите трудни моменти, за които трудно, но все пак споделя.

В януарския брой на ELLE Бионсе говори за абортите, децата и уроците, които е научила. Преди да стане майка за първи път през 2012 г., изпълнителката преживява спонтанен аборт.

А днес, години по-късно, тя осъзнава, че е трябвало първо да се научи да бъде майка на себе си, за да може да бъде на някой друг. И когато след раждането прегръща за първи път Блу Айви, разбира, че нейната мисия се е променила, станала е много по-важна. 

Тогава осъзнава, че болката и загубите всъщност са подарък. Днес Бионсе гледа на успеха по съвсем различен начин, защото е започнала да търси много по-дълбок смисъл в живота. Той пък е започнал да й дава уроци, от които не е смятала, че има нужда.

Неведнъж Бионсе "умира и се преражда" във връзката си с Джей Зи. Това се превръща в поредното изпитание, което успява да я направи по-силна и уверена в себе си, пише Cover Media.

Бионсе, Джей Зи, Shawn Carter Foundation и гала вечерта в чест фондацията

За кого блести Бионсе

Какви са целите й

Затова и днес изпълнителката се е научила да не оценява себе си по външния си вид и да не забравя, че децата и кариерата са това, което я прави истински стойностна. Да не ти пука, според нея, е наистина освобождаващо, както и това да си наясно, че истинската красота е отвъд това, което можем да видим с очите си.