В момента Били Айлиш е доста по-разкрепостена, отколкото бе преди няколко години. В началото на кариерата си тя обичаше да носи само и единствено широки дрехи. Но това вече не е така.

Били Айлиш отново е сама

Били Айлиш отново е сама

Любовта е трудно нещо

Вижда ли сме изпълнителката в предизвикателни тоалети на официални събития, а понякога успява да провокира феновете си и в социалните мрежи. Направи го и с една от последните си публикации в Instagram.

В края на миналата седмица Били Айлиш публикува кратко видео, с което цели да ни покаже горната част на една от татуировките си. От видеото виждаме, че на десния си хълбок тя има татуировка на дракон, но това не ни изненадва.

Преди около две години тя загатна друга част от същата татуировка. Тогава Айлиш публикува снимка, на която се вижда цялото ѝ бедро, а в горната му част - въпросният дракон. Е, тогава не знаехме, че това е дракон, но с този пост вече е ясно.

От People припомнят, че това не е нито първата, нито единствена й татуировка - изпълнителката вече има няколко по тялото си. Тя използва и сторитата си, за да изкаже и възмущението си срещу някои коментари относно начина ѝ на обличане.

Мел Гибсън, Били Айлиш, Емилия Кларк - 13 известни личности, които имат много дълги имена

Известните личности с най-дългите истински имена

Кой всъщност е Насир Бин Олу Дара Джоунс

Айлиш пише, че е прекарала първите пет години от кариерата си, носейки широки дрехи. И тогава е получавала критики, че се държи като момче и ще бъде много по-добре, ако се държи и облича по-женствено. И сега, когато се чувства комфортно да го направи, получа също упреци, че по този начин се опитва да се продава.