Били Айлиш е само на 19 и колкото и да не й се иска да бъде известна (или поне така твърди), вероятно подсъзнателно действа именно в тази посока. Или просто следва мечтите си.

Били Айлиш, SmartLess, Billie Eilish: The World's A Little Blurry и проблемът на звездата със славата

Да си известен - ужасът и на Били Айлиш

Поредното откровение на Били Айлиш

Едно от най-старите й желания е да създаде собствена марка парфюм. А единствената причина това доскоро да не се случи е, че дълго не е можела да открие точната комбинация от аромати.

Явно най-накрая е успяла. А пък през ноември ние сами ще можем да усетим какво точно е търсила толкова време. Тогава ще излезе парфюмът й Eilish.

"Имах идеята (да създаде аромат - бел. а.) преди милиони години. Преследвах един единствен аромат, който имах в главата си, на ванилия, кехлибар, мускус, какао, роза и дърво", разказва за парфюма Били Айлиш пред списание Allure.

"Винаги са ме привличали шията, ключиците и мускулите на гърба, раменете и подмишниците. Винаги съм ги намирала за много красиви", допълва младата изпълнителка.

Били Айлиш уточнява още, че с аромата е искала да подчертае именно тези части от тялото, но не да привлича физически, а да е "психически секси".

Флаконът ще представлява миниатюрна скулптура на бюст, с отрязана глава над носа и с детайл, концентриран около шията, уточняват още от FOX28.

Dear Earth, Били Айлиш, Дейвид Атънбъро и как звездите ни съветват как да опазим Земята

Звездите ще спасят света

Популярни личности срещу замърсяването на Земята

Неслучайно Били Айлиш е избрала и точно тази форма, защото целта й е всяка дама да види себе си в шишенцето, или пък да припознае някой друг в нея.