Напоследък Бела Торн и да иска, не може да се върне към образа на Disney звезда. Така или иначе, сама призна, че той е и доста грешен.

Бела Торн, Disney и колко грешен е образът, който налагат

Колко грешен е образът, който Disney налага

Бела Торн има какво да каже от първа ръка

Но пък и то връщане оттам, където е стигнала, няма, защото те не спира да провокира с творчеството си. Торн отново е в устата на хората с видеоклипа към песента си "Shake It", на който е и режисьор.

В него участие взима и порно актрисата Абела Дейнджър. Казано много накратко, в него двете го играят булки, които решават да зарежат всичко и да се отдадат на страстни целувки и опипвания.

Това е и една от причините малко след появата в YouTube, видеото да бъде цензурирано - заради нецензурно съдържание.

Сега клипът към "Shake It" отново е наличен в платформата и хората отново говорят за него.

Пред People Бела Торн казва, че в платформата за видеосподеляне има толкова клипове с нецензурно съдържание, които не са свалени, а нейното - да, въпреки че самата тя не вижда нищо в него, което да нарушава правилата на YouTube.

Изпълнителката смята, че видеото е било свалено, защото в него си разменя ласки с друга жена. И че ако на мястото на Абела е мъж, то вероятно не би имало никакъв проблем. А и песента, и видеото имат за цел да ни накарат да се забавляваме.

В предаването The X Change Rate изпълнителката обясни и защо е избрала именно порно актриса за клипа. А именно: Абела Дейнджър е идеалът ѝ за жена.

Бела Торн, която последно твърди, че е пансексуална, признава, че би излизала с Абела и ако някой не я харесва, просто да не гледа клипа.