За мъжа на Риана неприятностите все така не преминават. На 20 април той беше арестуван на международното летище в Лос Анджелис, след като пристигна заедно с жена си с частен самолет от Барбадос. Това се случи едва няколко дни преди раждането на сина им. A$AP Rocky бе освободен, но тогава не му се размина без да плати гаранция от 550 000 долара.

Риана, A$AP Rocky и как искат да отгледат детето си

Добри родители ли ще бъдат Риана и A$AP Rocky

И какво искат за детето си

Сега проблемите за него продължават. A$AP Rocky е обвинен, че през ноември миналата година е стрелял по приятеля си A$AP Relli.

Всъщност, обвиненията са даже две, като се уточнява, че нападението е било извършено с полуавтоматично огнестрелно оръжие, за което се смята, че е лично притежание на A$AP Rocky.

"Стрелянето с оръжие на обществено място е сериозно престъпление, което може да завърши с трагични последици не само за човека, който е набелязан, но и за невинни минувачи", казва Джордж Гаскон, окръжният прокурор на Лос Анджелис.

Снимка 584291

Източник: GettyImages

Той уверява, че е извършен задълбочен преглед на доказателствата по случая, докато A$AP Relli пък се готви да заведе граждански иск срещу A$AP Rocky за това, че е стрелял по него.

Конкретната случка със стрелбата се е разиграла на 6 ноември 2021 г., когато при "разгорещена дискусия в Холивуд" рапърът A$AP Rocky е насочил полуавтоматичен пистолет към A$AP Relli. Както е посочено и в обвинението, предполага се, че с оръжието е било стреляно два пъти.

Риана, A$AP Rocky и точно колко пари има момченцето им  с раждането си

Ето колко точно притежава наследникът на Риана

Новородено, а вече милиардер

Тепърва предстои да стане ясно дали действително и колко пъти е било стреляно по A$AP Relli. Според показанията му е бил примамен от A$AP Rocky на неясно място, за да обсъдят несъгласие помежду си. Но вместо разговор са последвали няколко изстрела срещу A$AP Relli, които оставили наранявания на лявата му ръка, пишат People.