Аштън Кътчър е сред актьорите, които ще запомним с комедийните им роли. Зад фасадата на шегаджия обаче се крие и емоционалната му страна, която той не се притеснява да разкрие.

Аштън Кътчър, Мила Кунис, васкулит и какво разкри актрисата за диагнозата на съпруга си

Болестта, с която се бори Аштън Кътчър

Какво разкри съпругата му Мила Кунис

В последното си интервю за епизод на The Checkup With Dr. David Agus - предаването, в което д-р Дейвид Агус обсъжда медицински проблеми със знаменитости, Аштън Кътчър е емоционален, както никога досега.

Той за първи път дава интервю заедно със своя брат близнак Майкъл, което е роден с церебрална парализа и е претърпял сърдечна трансплантация. Актьорът си спомня тъжен момент, когато брат му е бил в болница и заедно с баща им са отишли да го видят.

"Всичко не е наред" си казва тогава Аштън Кътчър, който със сълзи на очите сега разказва спомена си. Докато бърше сълзите си по време на интервюто брат му Майкъл хваща ръцете му.

В друго интервю пък от 2003 г. Аштън Кътчър признава за диагнозата на брат си - постъпка, който първоначално ядосва Майкъл, но в последствие самият той казва: "Аштън ми направи най-голямата услуга някога, защото ми позволи да бъда себе си."

Снимка 598294

Източник: GettyImages

В разговора с д-р Дейвид Агус за The Checkup With Dr. David Agus актьорът разказва още и за своята борба с рядката животозастрашаваща болест васкулит. Тя е потенциално смъртоносно автоимунно заболяване, което причинява възпаление и стесняване на кръвоносните съдове. Разкритието за болестта си Аштън Кътчър прави в епизод от предаването на Беър Грилс Running Wild with Bear Grylls: The Challenge, пише People.

Мила Кунис, Аштън Кътчър и защо държат отворена вратата на банята си

Защо Мила Кунис не затваря вратата на тоалетната

Доста интересно

Там актьорът сподели, че васкулитът е увредил зрението, слуха и равновесието му и се чувства "щастливец, че е жив". Сега обаче, за щастие, здравословният проблем е преодолян и Аштън е успял "напълно да се възстанови". А процесът не е бил и бърз и лек - отнел му е цяла година, за да "изгради всичко обратно".