Арнолд Шварценегер никога не е криел не само, че не съжалява, че се е преместил в Америка, но и че именно това е била мечтата му.

Арнолд Шварценегер и как финалът на световното първенство по футбол за жени го е вдъхновил

Как футболистките на Испания и Англия са впечатлили Арнолд Шварценегер

Актьорът както винаги намира нещо положително

От дневния му бюлетин разбираме и малко повече за мотивацията и пътя му към успеха. Актьорът отговаря на зададен му от фен въпрос в Instagram за да това как и защо е започнало всичко. Шварценегер пояснява, че когато е бил на 10 години е видял кратък филм за Америка, показващ някои от забележителностите на страната.

И точно в този момент е почувствал, че именно там принадлежи, но трябва да намери начин да осъществи тази мечта. Тогава Арнолд Шварценегер е започнал да тренира футбол и какви ли не още спортове. Днес смята, че хората, израснали с малко виждат именно спорта като бърз път към успеха.

Няколко години по-късно обаче е гледал световното първенство по вдигане на тежести и дори е имал възможността да стисне ръката на шампиона Юри Власов. Тогава се е вдъхновил, а по-късно е видял и кориците на списания, на които е бил Рег Парк, облечен като Херкулес.

Тогава чрез негов приятел, знаещ английски, е разбрал, че Парк е израснал в бедност преди да спечели Мистър Олимпия и да стане актьор. "Това е моят план. Това е моят билет за Америка", си е казал Шварценегер в този момент. И така на 15 години започва тренировки по вдигане на тежести и останалото е история.

Съветът на Арнолд Шварценегер към всички е да оставят телефоните и социалните мрежи настрана и да си дадат възможността да помечтаят, а след това да работят за постигането на тези мечти. А колкото до това как да останем мотивирани, актьорът също има отговор.

Според него трябва да търсим прогреса постоянно и да не се отчайваме, че точно тези резултати, които искаме да постигнем, за момента са още далечни. Другият ключ към успеха в каквото и да било според Арнолд Шварценегер е изграждането на навици.

Когато Арнолд Шварценегер е бил на косъм от смъртта заради сърдечна операция

Арнолд Шварценегер на косъм от смъртта

Ето какво споделя актьорът за третата си сърдечна операция

"Една рутина има сто пъти по-голямо значение от всеки мотивиращ цитат или реч." Според него речите и цитатите ни вдъхновяват за ден или седмица, но изградените навици ни държи мотивирани за цял живот.