Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли все още не е окончателно финализиран, а актрисата има зад гърба си още два провалени брака. 

The Weeknd, Анджелина Джоли и за нея ли пее в новата си песен „Here We Go…Again“

Потвърди ли The Weeknd връзката си с Анджелина Джоли

Поне феновете му са убедени, че е така

Единият син на Били Боб Торнтън, вторият съпруг на актрисата, разказва за пръв път спомените си за времето, в което тя е негова мащеха. 27-годишният Хари споделя, че той все още е в листа с контакти на Джоли и тя му изпраща имейли за всеки повод - като например коледни картички.

"Не разговаряме всеки ден, но от време на време си говорим", казва Хари. А времето, което е прекарал с Анджелина в периода 2000-2003 г., му е помогнало да се подготви за новото си тв риалити Relatively Famous: Ranch Rules, в което известни деца работят като служители в ранчо.

Определено Хари Боб Торнтън пази изцяло позитивни спомени за актрисата и за отношението, което е имала към него, брат му и сестра му. "Тя беше толкова готина и забавна", казва той. "Тя ни водеше на къмпинг всяка седмица и веднъж дори нае кемпер, с който отидохме да къмпингуваме", цитират го от Today.

Мнението на сина на Били Боб Торнтън пък съвпада и с неговото лично, което неведнъж е споделял. "Това беше страхотно време", казва той, визирайки брака им. "Анджи все още ми е приятелка, тя е страхотен човек и е направила толкова много. Тя прави филми, които са важни за нея, независимо дали са успешни или неуспешни, тя все още прави това, в което вярва, и аз винаги ще я уважавам за това", казва той в интервю през 2018 г.

Анджелина Джоли, посещението й в Конгреса, Афганистан, домашното насилие и темите, които обсъди там

Анджелина и важната й мисия

За какво пристигна актрисата във Вашингтон

А причината, която изтъква за развода им е, че двамата имат коренно "различен начин на живот" - нейният е глобален, а неговия - агарофобен. И ако не беше така, двамата можеше все още да бъдат заедно, смята той.