Едно от най-свежите лица по време на тазгодишния сезон на кино и телевизионните награди беше Андра Дей.

Соул певицата привлече вниманието ни с първата си и единствена за момента кино роля в United States vs. Billie Holiday, за която дори взе Златен глобус.

Логично за 36-годишната изпълнителка, последваха редица интервюта, като последното за списание InStyle, на която корица се появи тя. Освен със страхотни снимки, Дей зарадва феновете си и с много откровения.

Едно от тях беше признанието й, че е минала лечение за секс и порно зависимостта си малко преди да започне работа по ролята на Били Холидей.

"Не исках в образа й да има нищо сексуално", казва тя и допълва, че е толкова откровена, защото знае, че има и други хора с нейния проблем.

Певицата разказва и за това, че е отслабнала с близо 20 килограма, за да влезе в образа на драматичната джаз дива. "Хората ме питат дали сега се чувствам по-секси. По дяволите, не! Обичам да съм по-сочна", казва тя.

Въпреки това Дей оценява как намаленото тегло се отразява на здравето й и колко по-добре се чувства така. "Но за мен няма класическа формула за красота. Тя опира до това да съм уверена, да обичам себе си и да се ценя."