Делото между Амбър Хърд и Джони Деп няма изгледи скоро да приключи. Е, това все някога ще се случи, разбира се, но към момента и представа си нямаме кой ще излезе като победител от него.

Амбър Хърд, Джони Деп и пореденият ден от съдебния процес между бившите съпрузи

Амбър Хърд заби още един пирон в "ковчега" на Джони Деп

Ден пореден от съдебния процес между бившите съпрузи

И двата лагера имат своите поддръжници, като тези на актьора изглеждат по-многобройни в социалните мрежи. Но за момента по-важното е какво казват и двамата, и свидетелите пред съда.

В поредното изслушване Амбър Хърд призна за някои неща, но отрече за други, в които е обвинявана. Тя също така твърди, че кариерата ѝ е понесла сериозен удар след твърденията на Джони Деп, че всъщност той е бил малтретираният във връзката им.

Снимка 571995

Източник: GettyImages

Пред съда Хърд каза, че участието ѝ в Aquaman and the Lost Kingdom е било сериозно застрашено. Припомняме, че в интернет въври петиция за премахването ѝ от втория филм за Аквамен, която към момента е подписана от над 4 милиона души.

Актрисата дори твърди, че първоначално ѝ е бил даден един сценарий, но в последствие той е бил заменен от друг, в който присъствието ѝ е било изрязано или ограничено. Амбър Хърд казва, че е била премахната цяла екшън сцена с нейно участие.

Амбър Хърд, Джони Деп и какво призна пред съда бившата съпруга на актьора

Изпражнения в леглото - сбърканата шега на Амбър Хърд с Джони Деп

Показанията на актрисата в процеса за клевета

Според The Independent, от изслушването ѝ в съда става ясно, че за "Аквамен" (2018 г.) е взела един милион долара, към който са били добавени и бонуси от представянето на филма в бокс офиса. А за вторият филм възнаграждението ѝ е трябвало да се увеличи на два милиона.