Процесът между Амбър Хърд и Джони Деп продължава с пълна сила. И всеки ден, преминал в изслушвания на свидетели, води след себе си един куп новини.

Амбър Хърд, Джони Деп, "Аквамен", Aquaman and the Lost Kingdom, милионите, които е взела за филмите, и твърденията ѝ, че е била ощетена

Милионите, които Амбър Хърд е взела, за да е супергерой

Актрисата твърди, че ролята ѝ в Aquaman and the Lost Kingdom е била сериозно променена

Така разбрахме за твърденията на актрисата, че ролята ѝ в Aquaman and the Lost Kingdom е била сериозно орязана. Тя твърди, че цели сцени с нейно участие са били премахнати, а главният виновник за това е Джони Деп и спора между двамата.

Именно поради тази причина екипът на актьора призовава като свидетел Уолтър Хамада, който отговаря за филмите на DC в Warner Bros.

Снимка 572735

Източник: GettyImages

Според People, Хамада е заявил пред съда, че Деп няма нищо общо с решението. А идеята за героинята на Хърд е била точно такава, защото основното действие се развива между персонажите на Джейсън Момоа и Потрик Уилсън.

Хамада казва още, че веднага след края на снимките на "Аквамен" през 2019 г. са възникнали и сериозни дискусии около опасенията, че химията между Хърд и Момоа липсва.

Амбър Хърд, Джони Деп, Уитни Хърд Енрикес, Елън Баркин, Трейси Джейкъбс, Мелани Инглисис и новите свидетелски показания по делото

Един за всички - всички срещу Джони Деп

Амбър Хърд напада отново

Дори са били обмисляни варианти да бъде заменена от друга актриса. Но благодарение на усърдна работа на монтажа на екран да изглежда, че тръпката между двамата я има.