Не бяхме виждали Джордж и Aмал Клуни заедно от няколко месеца и откровено си признаваме, че ни липсваха. Но пък звездното семейство успя да се реваншира на всички свои почитатели, появявайки се на две събития в рамките само на два дни.

Семейство Клуни определено опроверга всички слухове за развод, които се тиражираха в последно време, породени именно от липсата на общи публични изяви на съпрузите. Но, ето ги пак - все така влюбени, усмихнати и красиви.

Снимка 412359

Източник: GettyImages

Първо Джордж и Амал се появиха на прием, организиран от принц Чарлз, в чест на неговата благотворителна организация. Госпожа Клуни избра красива, бяла рокля, с която не ни е трудно да я оприличим на истински ангел.

Звездното семейство има доста близки взаимоотношения с британския кралски двор, които демонстрира за пореден път. Този път принц Чарлз остана дълбоко впечатлен от външния вид и харизмата на съпругата на актьора и това му личи дори на снимките. Действието се разиграва само дни след като Амал даде 43 милиона, за да отиде с частен самолет и да организира бебешкото парти на Меган в Ню Йорк.

Снимка 412360

Източник: GettyImages

Вчера пък, 14 март, семейство Клуни отново се появи в целия си блясък на друго благотворително събитие, този път в Единбург. Двамата позираха дълго пред фотографите, зажаднели за техни общи снимки. А Амал отново демонстрира стил и пристрастие към роклите с голо рамо.

Снимка 412362

Източник: GettyImages

Двамата с Джордж приеха и отличие за дейността на организацията си, чрез която са дарили стотици милиони долари на различни инициативи и ще продължават да го правят, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, Амал Клуни и какво свързва херцогинята и съпругата на Джордж Клуни

Какво свързва Меган Маркъл и Амал Клуни

Красиви, успешни и още нещо

С тези две появи на сходни събития актьорът и адвокатката по човешки права за пореден път се проявиха като пример за подражание - и като двойка, и като отделни личности. И като звезди, и просто като двама влюбени.