Често се заглеждаме по професионалните спортисти, за чиито тела можем само да им завиждаме. Но не при всички плюсовете се ограничават единствено до стегнатата мускулатура, а и до присъщата им неоспорима красота.

Като Алиса Шмид - 21-годишната германка, обявени преди няколко месеца за най-секси атлетката на света от австралийското издание Busted Coverage.

И надали някой си оспорил това признание, гледайки ангелското й лице. Комбинацията между руса коса и сини очи за някои може да звучи банална, но при спортистката си е удар в десетката.

Алиса започва спортната си кариера още от дете, а причината за перфектните й форми са ежедневните тренировки в продължение на години.

Освен на пистата, тя обича да ги демонстрира и в социалните мрежи, където има над 840 хиляди последователи.

За съжаление, тази година няма да видим Шмид на Олимпийските игри в Токио, но поне имаме възможност да й се любуваме в социалните мрежи.

Блондинката признава, че е получавала предложения да се снима в Playboy, но категорично ги е отхвърлила.

Беатрис Бушар и колко секси е сестрата на Южени Бушар

Колко секси е сестрата на Южени Бушар

На човек може свят да му се завие

За Алиса спортът винаги е бил на първо място, всичко останало идва на второ място. Но пък не крие, че е започнала да приема и трупането на все повече последователи в Instagram като състезание. Благодарение на реклами и спонсорства, то се превръща и в допълнителен доход, пише The Sun.