За дългите си години като модел Алесандра Амброзио е участвала в безброй ревюта, събития и фотосесии. Виждали сме и какви ли не нейни снимки - от направени от професионален фотограф, до селфита и секси снимки по бански на плажа.

Алесандра Амброзио, Ричард Лий и забавленията й по плажовете в Бразилия

Алесандра Амброзио се забавлява както никой друг

Как го прави бразилката

Факт е, че любовта между Амброзио и обектива е взаимна. Затова и бразилският модел е решила да създаде специалната книга с нейни фотографии Alessandra by Stewart Shining.

Снимките са непоказвани до този момент и освен Амброзио, общото между тях е, че са заснети от фотографа Стюарт Шининг. Има фотографии, които са от самото начало на кариерата на Алесандра Амброзио, както и такива, за които тя по принцип избягва да позира.

А именно голи снимки. Аброзио и Шининг се запознават в края на 90-те години на миналия век в Ню Йорк, когато моделът започва да гради кариерата си и е едва на 17 години, пише People.

Повече от 20 години по-късно двамата са близки приятели и са решили да създадат  Alessandra by Stewart Shining, но моделът признава, че първоначално си е мислила, че няма да имат достатъчно снимки за книгата и тя ще бъде от 20 страници.

Но след като са прегледали всички кадри, правени през годините, са решили да заснемат още няколко и в крайна сметка страниците са достигнали 200. Алесандра Абмрозио казва, че за нея това доста интимна книга, защото показва по-задълбочен поглед както към професионалния ѝ живот, така и към личния. 

Амброзио признава, че може и да модел от много години, но изключително рядко остава без никакви дрехи пред камера. Но за книгата е решила да позира гола, защото е имала доверие на Шининг, а и е знаела, че снимките няма да са вулгарни, а секси.

Алесандра Амброзио, почивката ѝ на архипелага Фернандо де Нороня и секси снимките на модела

И в студ, и в пек - Алесандра Амброзио по бански

Бразилките знаят как

Цената на Alessandra by Stewart Shining е 95 долара, а ако искаме автограф от модела и фотографа, тогава книгата струва 295 долара. Има и специална лимитирана серия от само 150 копия, която е с колекционерска стойност. За нея всеки желаещ ще трябва да се раздели с 1000 долара.