В края на миналата година Александра Дадарио съобщи на почти 23 милиона свои последователи, че ще се омъжва. Новината не беше кой знае колко шокиращата, защото в последните месеци актрисата не спираше да демонстрира любовното си щастие.

Александра Дадарио, Андрю Форм и новината за годежа им

Ще има ли сватба за Александра Дадарио

Актрисата вече е сгодена

И ето че сватбата е факт - Дадарио вече е омъжена за Андрю Форм.

36-годишната актриса от "Белият лотус" и 53-годишният филмов продуцент са сключили брак в Ню Орлиънс през юни, като не се уточнява датата. От снимките виждаме, че сватбата е била в много романтичен ретро дух, характерен за луизианския град.

"Приятелите ми Али и Джейк имаха наистина страхотна сватба в Ню Орлиънс. Първоначално мислехме да се оженим в Италия, защото исках да пия италианско вино в продължение на три дни без да спирам. Когато започнах снимки в Ню Орлиънс се сетих за Али и Джейк и се спряхме на града. Град на музика и живот", казва Дадарио пред Vogue.

Тя пояснява, че е избрала сватбена рокля на Danielle Frankel, защото в нея се е чувствала като от Ню Орлиънс и защото тя е била особено подходяща за луизианската жега. И допълва, че шафери на кратката церемония са били децата на Форм от брака му с Джордана Брюстър.