Дълги години Крис Евънс е сред най-сексапилните и най-желаните ергени в Холивуд. И така, до този септември, когато остана само сред най-сексапилните. Той се венча за актрисата Алба Баптиста на тайна церемония в дома си в Масачузетс.

Крис Евънс и Алба Баптиста - къде е била сватбата и кой е сред гостите й

Още за тайната сватба на Крис Евънс

Двамата ревностно пазят любовта си

И ето че чак сега зърваме за първи път пръстенът на 26-годишната португалка. Тя го демонстрира в поредица от снимки в личния си профил в Instagram.

Баптиста присъства на церемонията "Мъж на годината" на GQ Portugal в Лисабон. Облечена в семпъл черен тоалет Miu Miu, единственото блестящо по нея беше пръстенът и часовникът на лявата й ръка.

Още веднъж виждаме пръстена и в друга фотография, на която актрисата, станала популярна със сериала Warrior Nun, държи романа на Джефри Юдженидис "Непорочните самоубийства". На две от снимките пък тя е със свой добър приятел Джъстин Аморим.

До момента нито Алба Баптиста, нито 42-годишният Крис Евънс са коментирали брака си или пък личния си живот. Припомняме, че на тайната им сватба са присъствали Крис Хемсуърт, Робърт Дауни-младши, Джеръми Ренър.