В края на февруари Адриана Лима избра любопитен начин, за да направи съкровено признание. Бразилският супермодел публикува дебютно видео в TikTik профила си, чрез което разказа за най-новото в личния си живот - своята бременност.

Адриана Лима, Андре Лемърс и новината за пола на третото й дете

Какъв ще е полът на третото дете на Адриана Лима

Голямата новина на супермодела

Съвсем неочаквано Адриана Лима се появява и на корицата на Elle Бразилия - и то в пълния си блясък на бременна.

На 40, бившата суперзвезда на Victoria's Secret се завръща на корицата на списанието 17 години по-късно. Изживяването за ELLE е много специално, тъй като това е първият път, когато бразилският модел позира за модно списание, докато чака дете.

Впечатляващата фотосесия на Адриана Лима, която очаква момченце от половинката си Андре Лемърс, е дело на Жозефина Биети, а мястото на снимките е Лос Анджелис. Основната тема на интервюто, разбира се, е бременността й.

"Чувствам се като богиня. Да, защото създавам живот! Това е толкова могъщо нещо", казва в интервюто за списанието. В него разказва още за промените в тялото си и за желанието си да допринесе за разбиване на стереотипите в модата - с включването на зрели жени с разнообразни тела.

"По време на бременността ми с другите ми две дъщери не се занимавах с мода. И наистина съм много развълнувана да бъда снимана в този различен етап от живота си. Вълнувам се да позирам, но не като модел, а като обикновена жена, която очаква своето бебе", споделя още Адриана Лима. 

Само преди броени дни Адриана Лима се похвали и с няколко невероятни снимки от филмовия фестивал в Кан, където я виждаме да показва наедрялото си бременно коремче от официалната рокля на марката Balmain.

Адриана Лима, бременността й и ревюто на Alexander Wang

Адриана Лима - бременна и секси

На модно ревю

"Риана, благодаря ти, че отвори вратата", пише бразилският модел под снимката.

Всъщност, модните решения на бременната Риана успяваха да изненадат и шокират доста хора всеки път. С дръзките си визии обаче тя успя да промени възприятията за това какво е "редно" да обличаш, когато очакваш дете. И по всичко личи, че Адриана Лима следва светлия ѝ пример. Отива ѝ, не можем да отречем. 

Това ще е трето дете за 40-годишната Лима и първо с настоящия ѝ приятел Андре Лемърс. Адриана има две дъщери - Валентина (12 г.) и Сиена (9 г.) с бившия си съпруг Марко Ярич.