През април 2019 г. Адел и Саймън Конеци обявиха, че се развеждат. Пет месеца по-късно бракоразводното дело влезе в съда. И така... досега.

Адел, разводът със Саймън Конецки и какви песни й е забранено да прави

Какво си забрани Адел

Коренна промяна

Съдебната сага достигна до своя край на 4 март, когато според различни източници в световните медии е било последно заседание по делото. А проточването на окончателното решение бе породено най-вече от спорове за това какво ще се случи с огромното богатство на Адел, което се оценява на 190 милиона долара.

За да не излезе губеща от ситуацията, тя си нае отбор от най-добрите медиатори, които да й решат проблемите. Все още не знае какво е финалното решение и с колко по-бедна ще е след развода, но вероятно и това ще разберем скоро.

Според документи по делото, двете страни са се представлявали сами, което значи, че съпрузите са се видели неведнъж в съдебната ала. Миналият месец пък уведомиха съда, че са избрали да решат финансовата част на раздялата чрез посредничество, предава Daily Mail.

Според информация в британските медии, двамата не са подписали предбрачен договор. А Конецки не го е закъсал и без парите на певицата, защото сам притежава около два милиона долара.

Адел, Саймън Конецки и дали се вижда краят на брака им

Докъде стигна Адел с развода

Има раздвижване по делото

Първото, за което Адел и Конецки постигнаха съгласие без спорове и възражения, бе споделеното попечителство на сина им Анджело. Сега остава да видим дали и след подялбата на имуществото и милионите на певицата ще продължат да са във все така добри отношения...