В последните месеци Адел претърпя невероятна трансформация на външния си вид. За съжаление, успяхме да я видим само веднъж-два пъти в целия й блясък и новите й форми. Но това определено не е достатъчно на истинските й фенове, които искат не снимки в Instagram, а нова музика.

Изпълнителката на "Hello" не е издавала нов албум от 2015 г., което си е доста дълго време. Мина много и откакто обяви, че работи по нова музика, но не може да даде конкретни срокове, в които тя ще види бял свят.

А новият албум на Адел се очаква с още по-голямо нетърпение и заради вероятно основателните предположения, че той също ще е повлиян от голямата промяна и новото начало в живота й - не само драстичното отслабване, но и разводът, през който премина.

Снимка 502554

Източник: Twitter / KiakiliAfya

Преди дни един от близките приятели на певицата Алън Кар разкри, че е сред късметлиите, които вече са чули новата музика, която е създала. Единственото, което може да каже за нея е, че е "невероятна", не крие вълнението си той.

Кар допълва, че гласът на Адел е като "стар приятел", който не си чувал отдавна. Защото в последните години са се появили други певици, които се опитват да звучат като нея. Но когато я чуеш, веднага си спомняш, че Адел е уникална и единствена, предава HELLO!

Адел, Кейти Пери и приликата между двете певици

Звездната двойничка на Адел

Като две капки вода

Тези думи правят нетърпението ни да чуем и ние новия й албум още по-голямо. Надяваме се тя да ни даде тази възможност в най-близко бъдеще. А междувременно си мечтаем и скоро да може да се качи на сцената пред някоя препълнена зала.