В последните месеци очакваме не само на нова музика от Адел, но и на нейни нови снимки. Тя обаче прекалено рядко задоволява любопитството ни как изглежда след трансформацията, която продължава и до днес.

Последният кадър на изпълнителката е само от преди ден и вече има близо четири милиона харесвания в Instagram. На него тя позира пред телевизор, на който се излъчва Black Is King - най-новият и различен проект на Бионсе, в който взима участие и дъщеря й Блу Айви.

"Благодаря ти, Кралице, че винаги ни караш да се чувстваме толкова обичани чрез изкуството, което правиш", написа Адел към снимката.

Това, че Адел е фен на Бионсе, въобще не ни изненадва. Тя неведнъж е заявявала, че цени високо музиката, която колежката й прави, и често се вдъхновява от нея.

Но пък снимката е първата, в която изпълнителката на "Hello" показва новата промяна във визията си - къдравата коса, с която очевидно се харесва. Честно казано, ние май я предпочитаме с правата.

Принц Хари, Адел и тайното им приятелство

Тайните забавления на принц Хари и Адел

И какво мисли Меган по въпроса

В коментарите под снимката мненията са разделени на два полюса - едните отбелязват драстичното отслабване на Адел и дори твърдят, че изглежда болна. Другите акцентират върху това, че сега изглежда по-щастлива от всякога и това всъщност има най-голямо значение.