Само няколко дни след като обяви третата си бременност през септември 2022 г., Бехати Принслу разкри и лични съобщения, които са си пращали със съпруга ѝ Адам Лавин. В едно от тях той поисква разрешение да кръстят следващото си дете Съмнър. Ако е момче, разбира се. "Съгласна ли си? Ужасно сериозен съм?", пише фронтменът на Maroon 5.

Адам Лавин, Съмнър Стро и твърдението на инфлуенсърката, че е имала връзка с изпълнителя

Обвиненията в изневяра към Адам Лавин

Става интересно

Малко по-късно избухна и скандалът, че той изневерява на жена си. И въпреки че отрече това да е истина, публично се извини. "Не съм имал афера. Въпреки това прекрачих границата в един жалък период от живота си", сподели тогава Адам Лавин.

Тогава той обясни също, че жена му и семейството му са единственото, което наистина има значение за него. Обеща и че заедно ще преминат през трудния период.

Снимка 604525

Източник: GettyImages

И явно семейството наистина вече са на нова глава от живота си, защото имат щастлива новина за споделяне. Адам Лавин и Бехати Принслу потвърдиха, че са посрещнали третото си дете. Полът на бебето обаче все още не се знае.

Адам Лавин, Бехати Принсло и новината, че очакват трето дете

Адам Лавин няма спирка

Семейството на музиканта се разраства

Двойката е женена от 2014 г. и има и две дъщери - Дъсти Роуз (6 г.) и Джио Грейс (4 г.). Сега семейството им се увеличава с още едно дете, но кой знае, може да имат и още. През ноември 2021 г. пред Entertainment Tonight Бехати Принслу споделя, че със съпруга ѝ искат голямо семейство. "Оставяме го на произвола на съдбата и каквото стане. Така че нямаме ограничения за това."