Покрай турските сериали, мнозина са позабравили, че преди години хит бяха латиноамериканските новели. Първият такъв сериал, предизвикал масова истерия, и безспорно един от най-обичаните у нас и по света, си остава "Касандра".

25 години след "Никита" - как изглежда актрисата Пета Уилсън днес

25 години след "Никита" - как изглежда актрисата Пета Уилсън днес

Опасната и секси убийца, по която всички си падахме

Венецуелската теленовела се излъчва в периода 1992 -1993 г., а сюжетът, разгърнат в 150 епизода, постигна успех по целия свят. Общо 128 държави са завладени от историята на Луис Давид и Касандра. В това число несъмнено и България.

В главните роли са актьорите Освалдо Риос и Корайма Торес. Години след излъчването на сериала, сме изключително изумени да разберем, че Корайма Торес продължава да изглежда наистина впечатляващо. Въпреки че е на 50 години, времето като че ли е не е оставило траен отпечатък върху нейния чар.

Корайма Торес има хиляди последователи в социалните мрежи, които радва с много снимки, разкриващи атлетичната й фигура и как се поддържа във форма. След огромния си успех на малкия екран, красавицата години наред се беше посветила на театралната сцена.

През октомври миналата година стана ясно, че след 25 години съвместно съжителство, Корайма Торес слага край на брака си с колумбийския актьор Николас Монтеро, от когото има син Ману Николас. Семейството живееше дълги години в Богота.

Корайма и Николас сключват брак през 1996 г. - две години след като се запознават на снимачната площадка на сапунената опера "Мечти и огледала". Актрисата дори дари единия си бъбрек преди години на вече бившия си съпруг, благодарение на което Монтеро живее втори живот, отбелязва Ultimas Noticias.