Изминалата година със сигурност може да бъде запомнена от почитателите на модерния фолк, като годината с най-много звездни бебета. Сиана, Емилия, Джена и Галена са само част от изпълнителките на музикална компания "Пайнер", които вече станаха майки, а през август това прекрасно чувство отново ще изпита и Роксана.

По този повод "Звездно" реши да даде полезни съвети за всички бременни дами, на които скоро също предстои да станат майки.

В главната роля са Роксана, която вече е в напреднала бременност и Светла Иванова, която освен като певица и писател, зрителите познават и като сертифициран йога инструктор. Заедно с двете дами "Звездно" ще ви направи част от една релаксираща и същевременно тонизираща духовна практика за бременни.

"Това да правиш йога по време на бремеността е може би най-полезното нещо, освен че е голямо удоволствие и вид спортна активност, която раздвижва цялото тяло и упражненията са съобразени изцяло с твоите нужди и тези на бебенцето, то йогата накрая завършва с една релаксация, която е много важна за това пренатално общуване с бебчето", споделя Светла Иванова в началото на практиката, наречена йога нитра.

Тя представя няколко асани, които всяка бъдеща майка може да изпълнява, за да се чувства добре дори до края на бремеността.

Роксана споделя, че се чувства добре, старае се да се храни в режим и да не прекалява, но смята, че добрата й форма е дар Божи. Все пак засега е ограничила участията си, но не й работата по новите си проекти. Подговя две парчета, защото е убедена, че човек не трябва да спира да твори.

Снимка 296563

"Предстоят ми само хубави неща от тук нататък - сватба, бебе, концерт, песни... Дано да се справим с всичко успешно с Божията помощ", завършва разговора Роксана.