Преди броени дни 23-годишната спортна сензация Джен Селтър отпразнува 10 милиона последователи в Инстаграм. Това е най-категорично признание за външния вид на американката и тренировъчните й методи. Преди време тя заслужено си сложи короната за "Най-хубаво дупе" в социалната мрежа.

Снимка 259421

Преди 5 години Джен започва да тренира почти на шега, без да предполага, че съвсем скоро това ще се превърне в нейна професия, а впоследствие ще я направи и знаменитост.

Снимка 259419

От плоска и безформена тийнейджърка днес тя притежава извивки на богиня и милиони почитатели. Нюйоркчанката е една от новаторките в явлението "belfies", като чрез снимките, които прави на задните си части печели не само фенове в социалната мрежа, но и милиони долари.

Снимка 259414

"Всички вие сте моята мотивация да продължа да правя това, което обичам. Благодаря ви за подкрепата в това пътешествие, което значи всичко за мен", пише актуалната инструкторка.

Снимка 259415

"Търпение, отдаденост, упорит труд и страст са съставките за успешен и щастлив живот. Не бих го постигнала без вас. Обичам ви", написа Джен в обръщението си към своите фенове.

Снимка 259416

23-годишната нюйоркчанка е абсолютно явление. Нейната запазена мрака са упражнения, които ще направят дупето ви перфектно. Тя показва в снимките и видеата си, че може да се спортува навсякъде, включително и в градска среда.

Снимка 259418