Тази неделя, 28 август 2016, Бургас очаква феновете на едни от най-обичаните български звезди и изпълнители, а входът както винаги ще бъде свободен.

Живей Активно! ще отпразнува поредното си морско издание с много музика, танци и добро настроение. Инициативата за балансирано хранене и активен начин на живот предлага предизвикателства и изненади.

Снимка 250675

Демонстрациите и уроците по водна топка са единствени по рода си, които ще се проведат. Тази година Бургас е на път да постави и своеобразен рекорд в единадесетгодишната история на събитието, като до момента близо 20 местни спортни клуба и организации са се включили в реализацията на събитието.

Снимка 250673

Купонът ще започне точно в 10:00 часа от три различни локации, където последователите на балансираното хранене и активния начин на живот ще бъдат поведени към една обща точка – Пантеонът в Морската градина.

Една от стартовите точки е Моста в Морската градина, от където Тити Папазов и Тереза Маринова ще стартират велопоход. От Графичната база заедно с Ангел Ковачев, Tempish Bulgaria и Ролер школа Бургас ще потеглят почитателите на ролерите и скейтборда, а пешеходният поход, воден от Евгени Иванов-Пушката и Данчо Йовчев, ще тръгне от Културен център „Морско казино“.

Снимка 250674

През неделния ден ще има семейни игри, волейбол, футбол, водна топка, Heal Fit Gymnastics и забавления за домашни любимци. Лео Бианки, рапърът Играта, хип-хоп певицата Сантра, Павел и Венци Венц и още известни личности ще са сред водещите фигури.