След като вече сте се обвързали може да си мислите, че ще споделяте всичко с половинката си, но това съвсем не е така. И мъжете и жените имат своите тайни. Тук ще открехнем леко вратата на нежните потайности.

Една от основните теми, които жените предпочитат да крият от мъжете си са проблемите със здравето. Ако една жена открие бучка в гърдата си или получи друг смущаващ симптом, тя ще отиде първо на лекар и чак тогава ще споделя за проблемите си. Тук е една от основните разлики с мъжете, които са склонни да се оплакват много повече за здравословните си проблеми, дори ако става въпрос за обикновена настинка.

На второ място са проблемите във връзката. В името на мира в семейството жените са в пъти по-склонни да преглъщат неща, които не ги правят доволни. Дамите много по-често търсят терапевтична помощ самостоятелно.

Снимка 262029

Източник: iStock

Не на последно място са предпочитанията в секса. Милиони жени са сексуално незадоволени, но не го признават пред партньора си от страх да не го наранят или отблъснат. В сексуалната графа попада и реалното число на сексуалните партньори, които дамите са имали, но крият.

Вярвате или не, жените са по-малко склонни да се приберат вкъщи и да започнат да дърдорят за повишението си в работата, бонус или за конкретно постижение. Тази сцена определено е отредена за мъжете. Много жени мислят, че като споделят за успехите си ще подронят мъжкото самочувствие.

Също така дамите много добре крият информацията за банковите си сметки и наличности. Според терапевтите това е една тайна, на която майките, дори несъзнателно, учат дъщерите си. Нещо като таен спасителен влог ако връзката не проработи и жената остане сама с куп отговорности.

Снимка 262027

Източник: iStock